February 26, 2017

Recycle The Look: Piet Hein Eek



Photos ⎮ kuvat: Love is Speed


ENG Dutch designer Piet Hein Eek's limited IKEA collection, Jassa, featuring sustainable bamboo and rattan furniture and lamps as well as baskets, ceramics and colorful textiles will go on sale in March 2017.

Here are some images of the designer's, most famous for his scrapwood chairs and stools, workshop-office located in an old Philips factory, published on Love is speed blog. – "If you do something, something will happen", that's Piet Hein Eek's motto!

FIN Hollantilaisen suunnittelijan, Piet Hein Eekin ideoima rajoitettu IKEA-kokoelma Jassa, jossa on kestävien bambu- ja rottinkihuonekalujen ja -valaisimien lisäksi koreja, keramiikkaa ja värikkäitä tekstiilejä, tulee myyntiin maaliskuussa 2017.
Tässä muutamia kuvia suunnittelijan – joka tunnetaan parhaiten romupuisista tuoleista ja jakkaroistaan – yhdistetystä toimistosta ja verstaasta. Se sijaitsee vanhassa Philipsin tehtaassa, ja kuvat on julkaistu Love is speed -blogissa. – "Jos teet jotain, jotain tapahtuu", se on Piet Hein Eekin motto!


Love life – and recycled, Katja K.

No comments:

Post a Comment